Din webbläsare stödjer inte JavaScript, det hindrar att Annonskoll.nu att fungera normalt.

Få notifieringar med SMS om varor du är intresserad av

På annonskoll.nu kan du hitta alla annonser från Sveriges största annonsajter! Skapa en gratis bevakning för att få ett SMS eller email så fort en ny annons publiceras hos någon av källorna.

Till exempel BMW 318i


Hitta alla annonser på Båt från Sveriges största annonssajter!

”Letar du efter båtar?”

Är du intresserad av att köpa en begagnad båt? Det finns ett stort utbud av begagnade båtar på andrahandsmarknaden. De flesta begagnade båtar annonseras också på nätet, dels på olika båttillverkares sidor men också genom att privatpersoner lägger ut sina begagnade båtar till försäljning. Trött på att bevaka båtar i all oändlighet, och att vara osäker på om du kanske missat ett objekt? Då är Annonskoll helt rätt för dig. För att underlätta din jakt på din nya båt erbjuder vi på Annonskoll bevakning av begagnade båtar – precis efter dina önskemål. Fyll bara i vad du söker efter och var, så skickar vi ett meddelande till dig direkt när en ny annons har publicerats. Snabbt, enkelt och smidigt – det är Annonskoll.

Annonskoll - aktören med stenkoll

Oavsett vilken typ av båt du letar efter, så lovar vi att vi gallrar bland annonserna åt dig. Fyll bara i önskade uppgifter såsom modell och var du letar efter din båt, så sköter vi sorteringen åt dig. Vi samarbetar med aktörer som Blocket.se och Annonsera.se där privatpersoner lägger ut sina begagnade båtar till försäljning, och vill du ha en hel förtäckning över vilka våra källor som finns är det bara att klicka här. Genom att anmäla dig till Annonskoll slipper du gå igenom alla annonser och chansen för att du ska få din drömbåt ökar, genom att du blir först med att få ett meddelande om att en ny annons har publicerats. Resan mot din drömbåt startar här!


Tyvärr gav sökningen inga träffar, skapa en bevakning så får du SMS så fort en annons publiceras

Funktioner

Bevakning med sms

Hur ofta sitter du vid din mejl när en intressant annons dyker upp? Mobilen har du med dig över allt. Annonsen publiceras, det piper till och du kan kontakta annonsören inom 1 minut! Enligt flertalet undersökningar så öppnar 98% av alla människor ett SMS direkt när det anländer.

Uppdateringar 24/7

Vi skannar av sveriges största annonssajter hela tiden, dygnet runt, året runt. När en annnos läggs ut på någon av Sveriges största annonssajter kan du se den här inom några minuter.

Det skall var enkelt!

Det skall vara enkelt att skapa en bevakning. Ingen registrering, inget medlemskap. Du administrerar dina bevakningar med endast ett unikt ID. Du kan även avregistrera en bevakning genom att skicka ett SMS till det nummer bevakningssms:en sänds ifrån.

... och det är Gratis

Det är helt kostnadsfritt att använda tjänsten, men reklam visas på sajten och kan skickas med bevaknings SMS.

Ord från våra användare

Sök efter alla saker du behöver

Starta jämförelse