Din webbläsare stödjer inte JavaScript, det hindrar att Annonskoll.nu att fungera normalt.

Hitta och jämför alla bilannonser från Sveriges största annonssajter och skapa en gratis bevakning!

Letar du efter begagnad bil? Sitt inte och leta på annonssajterna, låt annonskoll.nu sköta letandet åt dig. Du lägger bara upp en kostnadsfri sms-bevakning, och så får du ett sms eller email med länk till din unika bevakningssida så fort annonsen publiceras på någon av sveriges största annonssajter.

Gå in på www.annonskoll.nu idag och skapa din första egna bevakning

Prisindikatorn jämför upp till 500 liknande bilar på årtsmodell och miltal, och jämför varje bil med genomsnittet för att ge en indikation om hur priset förhåller sig till de övriga bilarna. Klicka på Lägger till bilannonsen till jämförelselistan för att lägga till bilannonsen till jämförelselistan. Sedan kan du enkelt jämföra flera annonser bredvid varandra för att snabbt och enkelt få en överblick över bilens årtal, miltal färg och utrustning mm.

 
Priset är lägre än genomsnitt:Priset är lägre än genomsnitt
Priset är högre än genomsnitt:Priset är högre än genomsnitt
Priset är ungefär som genomsnitt:Priset är ungefär som genomsnitt

Bevakning med sms

Hur ofta sitter du vid din mejl när en intressant annons dyker upp? Mobilen har du med dig över allt. Annonsen publiceras, det piper till och du kan kontakta annonsören inom 1 minut! Enligt flertalet undersökningar så öppnar 98% av alla människor ett SMS direkt när det anländer.

Uppdateringar 24/7

Vi skannar av sveriges största annonssajter hela tiden, dygnet runt, året runt. När en annnos läggs ut på någon av Sveriges största annonssajter kan du se den här inom några minuter.

Det skall var enkelt!

Det skall vara enkelt att skapa en bevakning. Ingen registrering, inget medlemskap. Du administrerar dina bevakningar med endast ett unikt ID. Du kan även avregistrera en bevakning genom att skicka ett SMS till det nummer bevakningssms:en sänds ifrån.

... och det är Gratis

Det är helt kostnadsfritt att använda tjänsten, men reklam visas på sajten och kan skickas med bevaknings SMS.


Starta jämförelse